Benchmark IT

Jet Hub – Online adgang til dine Jet Reports-rapporter

Vi arbejder med

Gør livet lettere for dig selv og dine medarbejdere

Dine rapporter, dashboards og budgetter samlet ét sted

Spild ikke længere tiden på at jagte den seneste version af en aktuel rapport! Jet Hub er en sikker webportal, der giver dine medarbejdere adgang til de data, de har brug for, når og hvor de har brug for det. Det er bevist, at samarbejde gennem overskuelige regneark og strukturerede arbejdsgange forbedrer produktiviteten for hele virksomheden.

Jet Reports og Excel

Store fordele med Jet Hub

Hos Benchmark IT tilbyder vi skræddersyede kurser i Jet Reports, PowerPivot og Excel. For at sikre at I får mest muligt ud af kurset tilbyder vi, at hjælpe jer med at sammensætte det helt rigtige kursus som passer til jeres erfaringsniveau, interesser og daglige arbejdsgange.

Hvis du ikke har et centralt sted, hvor du kan spore og styre dine rapporter, ved du aldrig hvilken version der er den rigtige! Rapporter, der går gennem flere hænder og i mange forskellige kopier, optager ikke bare plads på dit netværksdrev og lokale maskiner – det giver også stor usikkerhed om integriteten og nøjagtigheden af data i dine rapporter.

Data der ikke deles i organisationen medfører ensidige og misvisende forretningsbeslutninger. For at opnå det fulde overblik, har du brug for et samlet sted, hvor du kan finde de rigtige rapporter, få de nyeste dashboards holde styr på budgetprocessen. Når alle i virksomheden har adgang til de korrekte oplysninger, bliver vigtige forretningsbeslutninger taget på rette tid, og med sikkerhed for opnåelse af stor værdi.

Uanset om du er bundet til kontoret eller er på vej til den næste kunde, skal du altid have adgang til dine opdaterede forretningsdata. Uden web- eller mobiladgang bruger dine medarbejdere mere tid på manuelt at hente relevante informationer end på at lave forretning.

Kun den ægte “sandhed” gennem versionstyring og hurtig søgning. Jet Hub leverer et omfattende rapportstyringssystem med deling, versionskontrol, rapporttilladelser og omfattende søgefunktioner. Du kan nemt finde den rapport, du har brug for, med sikkerhed for præcise og opdaterede tal.

Vi arbejder med

Business Intelligence med Jet Analytics og Power BI

Jet Analytics er markedets bedste og mest fremtidssikrede Business Intelligence-løsning. Det virker med alle systemer, både database-baserede systemer som Navision, Axapta og SQL og systemer i skyen som DYN 365, E-conomic og Google Analytics. Jet Analytics er fuld integreret med Power BI, som vi anbefaler til de grafiske dashboards.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Der er ikke brug for teknisk ekspertviden

Jet Hub er enkel og let at installere – og kræver ikke hjælp fra en udvikler

Du får ikke brug hjælp fra en erfaren Microsoft Dynamics-udvikler, når du vil samle dine rapporter på en central placering. Du kan gøre det selv med Jet Hub! Med en nøglefærdig webportal, der er klar til brug, er du oppe og køre på timer – ikke uger eller måneder.

Sikkerhed for service i verdensklasse

Jet Global tilbyder ubegrænset onlinesupport og ressourcer, herunder en omfattende vidensbase samt omfattende online vejledninger. Alt er tilgængeligt for dig, når du har spørgsmål eller brug for hjælp til optimering af netop din løsning.

Indhent et tilbud