Download Jet Reports

Download Jet Reports

Hvad gør jeg, når jeg har downloaded Jet Reports?

  • Jeg har allerede installeret en ældre version af Jet Reports: Hvis du allerede har Jet Reports installeret, skal du bare installere den nye version. Jet Reports opdaterer din version og husker alle dine indstillinger.
  • Jeg har ikke Jet Reports installeret: Hvis du ikke allerede har Jet Reports installeret på din computer, skal du angive din Jet Reports aktiveringskode efter du har installeret Jet Reports. Hvis du ikke kender din aktiveringskode, kan du kontakte os. Så hjælper vi med at finde den.
  • Jeg har ikke nogen Jet Reports licens: Hvis du ikke har nogen Jet Reports licens, kan du bruge den gratis version, Jet Basics til at arbejde med Microsoft Navision finans- og budget-tal samt importerer simple tabeldata ind i Excel. Download Jet Reports og installer programmet som du ellers ville gøre. Du kan læse mere om Jet Basics her. 
  • Jeg ønsker at købe en Jet Reports licens: Hvis du ønsker at købe en licens til Jet Reports, kan du kontakte os her. Så finder vi den rigtige løsning og pris til dig.
  • Jeg har en ældre version af Microsoft Navision eller et andet program, som ikke virker med den nye version af Jet Reports: Ældre versioner af nogle systemer og databaser, som for eksempel Microsoft Navision, virker ikke med nyere versioner af Jet Reports. Kontakt os, Så hjælper vi med at finde den rigtige version.

Navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

E-mailadresse (skal udfyldes)

Virksomhed

Your Content Goes Here