Benchmark IT

Kurser

I Jet Reports, PowerPivot og Excel

Vi arbejder med

Skræddersyede kurser afholdt hos jer

Hos Benchmark IT tilbyder vi skræddersyede kurser i Jet Reports, PowerPivot og Excel. For at sikre at I får mest muligt ud af kurset tilbyder vi, at hjælpe jer med at sammensætte det helt rigtige kursus som passer til jeres erfaringsniveau, interesser og daglige arbejdsgange.

Vi lægger vægt på praktisk læring med masser af opgaver og øvelser og vi har masser af opgaver og kursusmateriale til alle emner.

Prisen er den samme uanset hvor I bor. 8.995 kr. før moms pr. dag.

Jet Reports-kurser

Lær at lave visuelle rapporter

Tag et Jet Reports-kursus og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller.

Excel-kurser

Bliv superbruger – uanset niveau

Tag et Excel-kursus og lær alt om de grundlæggende såvel som udvidede funktioner – opgrader Excel-kompetencerne og opnå en markant effektivisering af de generelle arbejdsgange.

PowerPivot-kursus

Lær at mestre datahåndtering

Tag et PowerPivot-kursus og lær at anvende Excels eget smarte databehandlingsværktøj, der er et redskab til at håndtere store mængder data, hvilket øger effektiviteten og giver nye muligheder for datarapportering.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud