Bestil en Excel-konsulent

Vores Excel-konsulenter er Microsoft-certificerede og har mange års konsultations- og forretningserfaring. Vi ved, hvad der skal til for at få Excel til at virke for dig og din virksomhed – og hvad der skal til for at bringe brugen heraf til det næste niveau.

Pris: Kr. 495,- pr. time ekskl. moms.

Bestil en Excel-konsulent

Optimer dine Excel-kompetencer med et Excel-kursus

Lær alle Excels smarte funktioner på et af vores effektive Excel-kurser og gør dit daglige arbejde mærkbart lettere.

I samarbejde med Exceleksperten.dk udbyder vi vores populære Excel-kurser til dig, der ønsker at optimere dine Excel-kompetencer.
Vælg mellem 4 forskellige faste kurser eller et skræddersyet virksomhedskursus tilrettelagt efter dine ønsker og behov.

LÆS MERE OM DE ENKELTE KURSER HOS EXCELEKSPERTEN.DK

Grundlæggende Excel-virksomhedskursus

– Bliv klog på basale funktioner

Få et grundlæggende kursus i Excel til dig og dine kolleger og bliv klog på alle de grundlæggende funktioner. Kurset er for jer, der har begrænset eller ingen erfaring med Excel, og som ønsker at kunne anvende redskabet på almindeligt brugerniveau.

Læs mere

Udvidet Excel-virksomhedskursus

– Bliv superbruger

Få alle Excels udvidede funktioner helt ind under huden på dig og dine kolleger og lær bl.a. at mestre datatabeller, filtre, formler og pivotdiagrammer. Kurset er for jer, der har styr på de basale funktioner, og som ønsker at lære endnu mere.

Læs mere

 Pivottabelkursus

– Bliv specialist på 3 timer

Kom på et kursus i pivottabeller og bliv ekspert i at navigere og producere dem. Vi starter ved det helt basale og gennemgår systematisk alt – med masser af øvelser og praktiske eksempler.

Læs mere

Excel-kurser for virksomheder

– Optimer dine medarbejderes Excel-kompetencer

Effektiviser din virksomhed med et skræddersyet Excel-kursus. Vores undervisere tager ud til jeres virksomhed med et sammensat kursus tilrettelagt efter jeres ønsker og behov.

Læs mere

Power Pivot-kursus

– Lær at mestre datahåndtering

Effektiviser din virksomheds datahåndtering med Excels smarte dataintegrationsværktøj, Power Pivot. Giv dine medarbejdere et heldagskursus i Power Pivot og optimer jeres arbejdsgange.

Læs mere
Læs mere og book dit kursus på Exceleksperten.dk

Find os på TrustPilot eller Finduddannelse.dk