Jet Reports og Excel-kurser

Varieret pallette af kursusmuligheder

Hos Benchmark IT tilbyder vi en varieret pallette af forskellige kurser i hhv. Jet Reports, Excel og PowerPivot. Vi lægger højt vægt på at være med til at sikre, at vores kursister får mest muligt ud af vores kurser – dette gør vi ved at indgå i en dialog om, hvad vores enkelte kursisters behov og niveauer er. Ved at gøre dette kan vi i fællesskab med vores kursister hjælpe med at tage en beslutning om, hvorvidt de bør deltage i et af vores etablerede kurser, der afholdes i vores base ved Rådhuspladsen i København, eller om vi skal skræddersy et specifikt kursus, der afholdes ude hos vores kursisters virksomheder.
Gennem alle undervisningsforløb er der integreret praktiske øvelser, der sikrer, at kursisterne konsekvent får øvet det stof, der bliver gennemgået. Kursisterne følger undervisningen på egen computer (eller en computer lånt af os) og udfører løbende de relevante, spændende og lærerige praktiske øvelser.

Jet Reports-kurser

Lær at lave visuelle rapporter

Tag et Jet Reports-kursus og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller.

Vi kan både tilbyde et grundlæggende, et udvidet og et skræddersyet kursus. 

Læs mere

Excel-kurser

Bliv superbruger – uanset niveau

Tag et Excel-kursus og lær alt om de grundlæggende såvel som udvidede funktioner – opgrader Excel-kompetencerne og opnå en markant effektivisering af de generelle arbejdsgange. 

Vi kan tilbyde både et grundlæggende, et udvidet og et skræddersyet kursus. 

Læs mere

PowerPivot-kursus

Lær at mestre datahåndtering

Tag et PowerPivot-kursus og lær at anvende Excels eget smarte dataintegrationsværktøj, der er et redskab til at håndtere store mængder data, hvilket øger effektiviteten og giver nye muligheder for datarapportering.

Vi kan tilbyde et etableret kursus udformet af os. 

Læs mere