Benchmark IT

Jet Reports Virksomhedskursus

Skræddersyet Jet Reports-kursus

Lars Hammersholt - Underviser
Skræddersyet Jet Reports-kursus

Sammensæt jeres eget Jet Reports Virksomhedskursus

Hvad enten I har brug for et hurtigt opgraderingskursus eller vi skal starte helt fra bunden af, har I her muligheden for få sammensat det helt rigtige jet Reports Virksomhedskursus. Vi sammensætter et program, som giver jer den optimale kursusoplevelse.

Vi har stor erfaring I at skræddersy Jet Reports kurser. Det kan være kurser som indeholder udvalgte Jet Reports værktøjer og kurser som indeholder emner fra vores Excelkurser eller for eksempel en gennemgang af Navision eller Dyn 365 BC’s databasestruktur.

Alt det får du

Jet Reports Kursus indeholder

Det får I

Fast Pris 8.995 kr. før moms pr. dag

Vi arbejder med

Sådan foregår et Jet Reports virksomhedskursus

Undervisningen er fokuseret på praktisk læring. I følger med i undervisningen på jeres egne computer med jeres egen Jet installation og eget system. Det gør at vi kan lave praktiske øvelser og opgaver med jeres data. Der er praktiske øvelser til alle emner, så vi sikrer, at du får øvet alt det, der bliver gennemgået. På kurset får du en omfattende Jet Reports-manual, som du kan bruge efter kurset.

Vi har rigtig gode faciliteterne til at holde et super kursus hos os i København. Det eneste du skal have med, er din egen computer. Vi kan selvfølgelig også holde kurset hos jer. Prisen er den samme.

Vi arbejder med

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Jet Reports, Dataanalyse og undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel og Jet Reports rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud