Vi udbyder virksomhedskurser i følgende

Jet Reports

Tag et Jet Reports kursus og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller. Vi starter fra bunden, og jeres medarbejdere får med Jet Reports-kurset en grundig, praktiskorienteret indføring, der gør jer i stand til at arbejde dynamisk og visuelt med dataudtræk fra Microsoft Dynamics Navision.

Excel

Opgradér medarbejdernes Excel-kompetencer med et Excel-virksomhedskursus og opnå en markant effektivisering af de generelle arbejdsgange. Hvad enten I ønsker at tilbyde kurset til en hel afdeling eller til medarbejdere generelt i virksomheden, vil både medarbejdere og virksomhed opleve stor værdi af løftet i Excel-kompetencerne.

PowerPivot

Et heldagskursus afholdt i din virksomhed, hvor medarbejderne lærer at udnytte Excels stærke dataintegrationsværktøj, PowerPivot. Med PowerPivot får jeres medarbejdere et brugervenligt og effektivt redskab til at håndtere store mængder data, hvilket øger effektiviteten og giver nye muligheder for datarapportering.

Er du interesseret i et virksomhedskursus, men er usikker på indholdet?

Hvis du er interesseret i et virksomhedskursus i et af ovenstående emner, men ikke er helt sikker på, hvad det skal indeholde, så lad os hjælpe med at finde ud af det. Giv os et praj om, hvad jeres behov er, og hvad der mangler, og så finder vi i fællesskab ud af at skræddersy et kursus, der kan løfte jeres kompetencer til det næste niveau. Og er du helt skarp på, hvad du ønsker, jeres kursus skal indeholde, så arrangerer vi naturligvis også dette til jer.
Send os en mail via nedenstående kontaktformular og så vender vi hurtigst muligt tilbage til jer.

NAVN

E-MAIL

BESKED

TEAM BENCHMARK IT

Lars Hammersholt
Lars HammersholtDirektør / Konsulent
(+45) 21 85 86 84
Henrik Lyngsø
Henrik LyngsøKonsulent
(+45) 53 85 86 84
Anders Tilsted
Anders TilstedSælger
(+45) 26 27 44 11
Lone Kühn
Lone KühnSalgschef
(+45) 53 79 76 00
Tobias N. Mikkelsen
Tobias N. MikkelsenProjektassistent
(+45) 21 85 86 84
Judith M. Tranberg
Judith M. TranbergØkonomiansvarlig
(+45) 21 85 86 84