Benchmark IT

PowerPivot 1 dags kursus

Kom i gang med PowerPivot

Lars Hammersholt - Underviser
PowerPivot

I gang med PowerPivot

PowerPivot 1 dags kursus er målrettet dig, som skal i gang med PowerPivot. Vi starter fra bunden af med at hente date ind i PowerPivot, bearbejde det og præsentere det i Pivottabeller og Power BI.

Du vil blive i stand til at lave analyser og dashboards til hele organisationen.

Fokus på praktisk læring

Vi underviser med fokus på praktisk læring og masser af opgaver til det vi gennemgår. På den måde sikrer vi, at det vi lærer hænger fast, når kurset er forbi.

Alt det får du

Kursusprogram

Intro

Brug data i Excel

Dataimport

Konfigurering af PowerPivot-tabeller

Det får I

Fast Pris 8.995 kr. før moms

Hvem er jeg?

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Jet Reports, Dataanalyse og undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel og Jet Reports rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud