Jet Reports Tips og Tricks E-bog

Vores Jet Reports Tips og Tricks E-bog giver dig mulighed for bedre at udnytte samspillet mellem Jet Reports og Excel. Formålet med E-bogen er at løftet dit arbejde med Jet Reports, excel og dine data op på et højere niveau. Jet Reports er et fantastisk rapporteringsværktøj som integrer med alle dine data i Excel. De fleste af os bruger nok kun en brøkdel af de muligheder, som der findes i værktøjer som. Derfor har vi skrevet denne E-bog.

I Benchmark IT bruger vi dagligt Jet Reports og Excel. Når snakker med vores kunder, ser vi mange gode og kreative måder at måder at bygge rapporter på. Men vi oplever også at brugere med fordel kan bruge en række lette tricks til at forbedre deres arbejde. I Benchmark IT bruger selv mange forskellige tricks til at få Jet Reports til at arbejde for os.  Vi benytter os både af Excel- og Jet Reports-tricks, da disse to programmer går hånd i hånd.  Derfor indeholder E-bog begge dele.

I denne E-bog har vi samlet nogle af de tips og tricks, vi i Benchmarkt IT anvender dagligt. De vil effektivisere dit daglige arbejde, så du undgår en masse spildte kræfter, der kunne have været placeret andetsteds i en travl hverdag.

E-bogen ”Tips og Tricks” henvender sig hovedsageligt til personer, der har begrænsede Jet Reports-kundskaber. Tillige kan personer , der ønsker at “udfordre” deres Jet Reports-viden, og som ønsker at sikre sig, at de har lært alle tingene ordentligt fra bunden, have fordel af at læse bogen.

Udfyld og download Jet Reports Tips og Tricks E-bog

Navn (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

E-mailadresse (skal udfyldes)

Virksomhed

Jet Reports Tips & Tricks E-bog