Jet Basics
Den gratis Jet Reports version

få en gratis demo
Jet Basics

Gratis rapportering til Navision med Jet Basics

Jet Basics er en gratis teaser-version af Jet Reports. Du kan lave alle dine økonomi og budgetrapporter i denne version. Du får nemlig adgang til alle Navisions finans- og budgetposter. Du kan også lave listeudtræk af alle data fra hele Navision databasen, som du vil kunne arbejde vidre med i Excel. For eksempel med pivottabeller, diagrammer eller almindelige Excel-funktioner.

Få fuld adgang til alle data i alle systemer

Hvor Jet Basics er begrænset til finans- og budget-data og listeudtræk fra Navision, giver Jet Reports fuld adgang til alle data i alle systemer og databasetyper. Det er fuldt integreret i Excel, så du kan lave alle alle de rapporter du har lyst til med hvilket som helst layout. Rapporterne kan deles og bruges af alle i organisationen. I vil få fuld adgang til de informationer, i har behov for.

Læs mere om Jet Reports.

Jet Reports
Jet Analytics

Jet Analytics – Fuld Business Intelligence-løsning

Jet Analytics er den fulde Business Intelligence-løsning, komplet med Data Warehouse og Kuber til alle områder i Navision, Axapta og DYN365

Jet Analytics kan kombinere data og informationer fra alle systemer og vise det i overskuelige og informative Excel-rapporter, Power BI dashboards og meget andet.

Læs mere om Jet Analytics.