Benchmark IT

Jet Basics

Den gratis Jet Reports version

Vi arbejder med

Gratis rapportering til Navision med Jet Basics

Jet Basics er en gratis teaser-version af Jet Reports. Du kan lave alle dine økonomi og budgetrapporter i denne version. Du får nemlig adgang til alle Navisions finans- og budgetposter. Du kan også lave listeudtræk af alle data fra hele Navision databasen, som du vil kunne arbejde videre med i Excel.

For eksempel med pivottabeller, diagrammer eller almindelige Excel-funktioner.

Få fuld adgang til alle data i alle systemer

Få fuld adgang til alle data i alle systemer

Hvor Jet Basics er begrænset til finans- og budget-data og listeudtræk fra Navision, giver Jet Reports fuld adgang til alle data i alle systemer og databasetyper. Det er fuldt integreret i Excel, så du kan lave alle alle de rapporter du har lyst til med hvilket som helst layout. Rapporterne kan deles og bruges af alle i organisationen. I vil få fuld adgang til de informationer, i har behov for.

Vi arbejder med

Jet Analytics – Fuld Business Intelligence-løsning

Jet Analytics er den fulde Business Intelligence-løsning, komplet med Data Warehouse og Kuber til alle områder i Navision, Axapta og DYN365

Jet Analytics kan kombinere data og informationer fra alle systemer og vise det i overskuelige og informative Excel-rapporter, Power BI dashboards og meget andet.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud