Chat with us, powered by LiveChat

Jet Reports

Hurtig, fleksibel og kraftfuld rapportering i Excel

Jet Reports2019-01-10T14:47:17+00:00

GRATIS DEMO

KØB

DOWNLOAD JET REPORTS

TIPS & TRICKS E-BOG

TIPS & TRICKS E-MAIL

Jet Reports – fuld rapportering i Excel

Jet Reports (tidligere Jet Professional) er et fuldt rapporteringsværktøj, der både er kraftfuldt og let at anvende. Værktøjet fungerer som et integreret add-on til Excel, der effektiviserer dit daglige dataarbejde.

Jet Reports er fleksibelt

Hurtig og fleksibel rapportering med Excel

Jet Reports er et Excel add-on som er både hurtigt og fleksibelt at bruge. Alle funktioner bygger på Excel-logik, så det er lige så let at arbejde med som Excel. Hvis du ikke har tid eller lyst til at lave rapporterne selv, laver vi dem selvfølgelig gerne for dig.

16 hurtige Tips og Tricks

Download vores E-bog med 16 hurtige Tips og Tricks helt gratis

Download
Jet Reports Tips og Tricks E-bog
Automatiser Excel

Slip for det manuelle arbejde

Jet Reports automatiserer dine Excel-rapporter, så du kan bruge din tid på vigtigere ting. Hvad enten det er budgetopfølgningen, årsregnskabet, likviditetsoversigten, salgsanalysen, lagerstatusen, produktionsoversigten, indkøbsplanen eller hvilken som helst anden rapport, slipper du for at bruge tid på at opdatere dem manuelt.

Adgang overalt med Jet Hub

Med Jet Hub, har du adgang til dine Excel-rapporter over alt og du kan dele dem med kollegerne, leverandørerne, kunderne eller hvem som helst, du har lyst til. Hvad enten du er på kontoret, på besøg hos en kunde eller derhjemme, har du altid adgang til alle dine data og rapporter.

Læs mere om Jet Hub
Automatisk Distribution

Automatisk distribution af rapporter

Med Jet Batchjob-planlæggeren behøver du ikke længere at bekymre dig om opdatering og distribution af din rapporter. Det klarer systemet for dig. Jet Batchjob-planlæggeren opdatere automatisk dine rapporter med de seneste tal, gemmer dem på et delt drev eller sender dem med e-mail til de relevante modtagere.

Få Tips og Tricks i indbakken hver måned

Tilmeld dig vores månedlige e-mail med nyttige Tips og Tricks til Jet Reports og Excel.

Tilmeld
Spar på de dyre udviklertimer

Spar på de dyre udvikler-timer

Rapport-udvikling og -tilpasning i moderne økonomisystemer er ofte en tung og tidskrævende affære. Det er både dyrt i udviklertimer og besværligt at koordinere opgaver, som strækker sig over flere dage med travle udviklere. Fordi Jet Reports er så hurtigt og fleksibelt at arbejde med, kan vi lave en rapport fra bunden af på 10-20 % af den tid, det vil tager at lave en tilsvarende rapport i for eksempel Navision.

Virker med alle systemer

Jet Reports virker med alle systemer. Du kan let kombinere informationer fra alle de systemer, du har lyst til, i samme rapport. Vores kunder bruger blandt andet Jet Reports med:

 • Concorde XAL

 • E-conomic

 • Microsoft Access

 • Microsoft DYN 365 Business Central

 • Microsoft DYN 365 for Finance & Operations

 • Microsoft DYN AX (Axapta)

 • Microsoft DYN NAV (Navision)

 • Microsoft DYN CRM

 • Microsoft DYN C5

 • ODBC

 • Oracle

 • SQL Databaser

 • TimeXtender

 • Unik

…og mange andre systemer

Køb (fra)

Kr.15995

Leje (fra)

Kr.658pr. måned

Markedets mest økonomiske rapporteringssystem

Økonomien er en vigtig faktor i valget af systemer og løsninger. Jet Reports er ikke alene markedets billigste fulde rapporteringssystem i indkøb. Det er også det mest økonomiske at arbejde med og videreudvikle. Når du køber Jet Reports hos Benchmark IT, får du en færdig pakke med næsten 100 rapporter med i købet. Du er klar til at starte med det samme uden yderligere omkostninger.

Data Warehouse og Kuber med Jet Analytics

Kunne du tænke dig en fuld Business Intelligence-løsning med Data Warehouse og data-kuber, er Jet Analytics (tidligere Jet Eneterprise) lige noget for dig. Med Jet Analytics får du, alt det som Jet Reports kan plus et fuldt kube- og data warehouse- system.

Læs mere om Jet Analytics
Jet Analytics