Jet Reports – ERP rapportering i Excel

DOWNLOAD

TIPS & TRICKS E-BOG

JET REPORTS KURSUS

KONSULENTHJÆLP

Markedets bedste rapporteringsværktøj

Jet Reports er markedets bedste Excel-baserede rapporteringsværktøj og det virker med alle Økonomi- og database-systemer.

Det tager 15 min at installere, så er du igang

Fuldt integreret i Excel

Jet Reports er fuldt integreret i Excel og spiller sammen med alle Excels funktioner og features. Der er ingen grænser for, hvilke rapporter man kan lave og hvilke informationer man kan bruge.

Alle Jet Reports funktionerne ligger i selve Excel-filen. Det eneste du skal gøre, er at opdatere rapporten og dele den med dine kolleger. De behøver ikke engang have Jet Reports installeret, for at kunne arbejde videre med rapporten.

Eliminer det manuelle arbejde

Med Jet Reports kan du automatisere alle dine Excel-rapporter. Du kan helt eliminere alle de manuelle arbejdsgange, når du opdaterer dine rapporter, så du kan prioritere andre opgaver.

Med Jet Reports automatiske e-mail udsendelse, behøver du ikke at tænke på distributionen af rapporter. Dine kolleger modtager færdige og opdaterede rapporter i deres indbakke som PDF- eller Excel-filer

Ingen besværlig installation

Det tager ca. 15 min at installere Jet Reports på din computer. Da Jet Reports er integreret i Excel, er der ikke behov for besværlige server-installationer.

Du er igang med det samme.

Jet Hub

Adgang til alle rapporter overalt med Jet Hub

Giv dine medarbejdere adgang til alle rapporter overalt. Med Jet Hub kan sælgeren nemt og hurtigt bruge sin Ipad til at opdatere salgsrapporten, mens han står ude hos kunden og lagerchefen kan få friske oplysninger om den nuværende lagerstatus, når han skal bruge det.

Hvad enten I er på kontoret, ude at rejse eller derhjemme, har du og dine kolleger altid adgang til alle jeres rapporter.

Læs mere om Jet Hub

Køb (fra)

Kr. 26995,-

Leje pr. måned (fra)

Kr. 1730,-

Leje pr. år (fra)

Kr. 13897,-

Alle priser er før moms

Data Warehouse og Kuber med Jet Analytics

Kunne du tænke dig en fuld Business Intelligence-løsning med Data Warehouse og data-kuber, er Jet Analytics (tidligere Jet Enterprise) lige noget for dig. Med Jet Analytics får du, alt det som Jet Reports kan plus et fuldt kube- og data warehouse- system.

Mere om Jet Analytics

Få Tips og Tricks i indbakken hver måned

Tilmeld dig vores månedlige e-mail med nyttige Tips og Tricks til Jet Reports og Excel.

Jet Reports Tips og Tricks E-bog

16 hurtige Tips og Tricks

Download vores E-bog med 16 hurtige Tips og Tricks helt gratis

Download