Benchmark IT

Markedets bedste rapporteringsværktøj

Jet Reports er markedets bedste Excel-baserede rapporteringsværktøj. Det giver dig adgang til alle dine tal og data direkte i Excel.

Vi arbejder med

Excel rapportering med alle slags data

Jet Reports er et fuldt rapporteringssystem, som kan arbejde med data fra alle slags systemer og databaser og giver dig præcis den rapport, du har brug for. Jet reports er et tilføjelsesprogram (add-on) til Excel og er derfor fuldt integreret i Excel. Det betyder, at du kan bruge alle Excel’s funktioner og features når du laver rapporter. Jet Reports kombinerer Excel fleksibilitet med en lynhurtig adgang til alle dine data.

Vi bruger Jet Reports fordi det er det billigste, mest fleksible og mest kraftfulde rapporteringsværktøj på markedet

Jet Reports og Excel

Det er kun fantasien der sætter grænser

Med Jet Reports kan du bogstaveligt talt lave hvilken som helst rapport, du ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser. Når vi siger, ”hvilken som helst rapport” mener vi det. Tag os på ordet! Book et gratis webmøde og udfordre os til at lave præcis den rapport, du har brug for.
Vi arbejder med

Hvordan arbejder Jet med dine data?

Jet Reports bruger standard ”out-of-the-box” teknologier, som for eksempel SQL-kald, O-data, ODBC, Web Service, til at lave intelligente data-forespørgsler. Jet Reports bruger filtre og beregninger, så kun de data og informationer, som skal bruges i rapporten, bliver importeret. Det sikrer at man ikke mister overblikket og ”drukner” i unødvendige data-dumps. Samtidig minimeres belastningen af databaser og servere, når der importeres data.
Vi arbejder med

Jet Reports rapportdesignværktøjer

Jet Reports indeholder et sæt Excel-funktioner, som kan bruges til at beregne og modellere data med. Disse Jet Excel-funktioner kan kombineres med alle Excels funktioner, så du kan bruge alle Excels funktioner og værktøjer, til at lave præcis den rapport du har brug for. Derudover indeholder Jet Reports en række rapportdesign-wizards som skridt for skridt tager dig gennem rapportdesign-processen.
Vi arbejder med

Du er i gang på 30 min.

Med Jet Reports, er der ikke behov for besværlige serverinstallationer og dyre SQL-licenser. Jet Reports installeres nemlig på den enkelte brugers computer og installationen tager 20-30 min. Du er i gang med det samme. Vi hjælper dig selvfølgelig med at installere programmet.

Køb fra

26.995,-

Leje pr. måned (fra)

1.730,-

Leje pr. år (fra)

13.897,-

Vi arbejder med

Distribution af rapporter

Med Jet Reports kan du og dine kolleger dele rapporter med hinanden eller med jeres kunder, leverandører, revisoren, bestyrelsen eller hvem som helst der har brug for at følge med i organisationen.

Jet Hub er en internetbaseret rapport-portal, hvor du og dine kolleger kan uploade og dele rapporter med hinanden. I kan styre hvem der har adgang til hvilke rapporter og hvilke rapportversioner I vil bruge.

Med Jet Batchjob kan du automatisk sende opdaterede rapport på e-mails. Jet Batchjob finder selv finde ud af hvilke informationer der skal sendes hvor hen og hvornår. Det skal bare defineres i rapporten.

Vi arbejder med

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi installerer programmet for dig og hjælper dig i gang. Du kan enten vælge at lave dine rapporter selv eller vi kan lave dem for dig.

Hvis du selv vil i gang med at lave rapporter anbefaler vi et 2 dages kursus. Vi yder selvfølgelig løbende support efterfølgende og hjælper dig, så meget du har brug for. Hvis du hellere vil have, at vi laver rapporterne for dig, designer vi dem sammen, hvorefter vi laver rapporten færdig for dig.

Vi arbejder med

Sådan arbejder vi

Ved større opgaver kommer vi selvfølgelig gerne ud til jer og arbejder. Selvom man kan klare meget pr. webmøde og fjernarbejde, er det vores erfaring, at man arbejder mest effektivt, når man er fysisk til stede. Vi kommer kl. 9 og går når vi er færdige, uanset hvor i landet I bor. Hvis vi er hos jer en hel dag, koster transport og rejseomkostninger jer ikke noget.

Support og mindre opgaver, klarer vi som regel med telefon og websupport.

Jet Reports og Excel

Få Jet Reports Tips og Tricks i indbakken hver måned

Tilmeld dig vores månedlige e-mail med nyttige Tips og Tricks til Jet og Excel.


  Vi arbejder med

  16 hurtige Jet Reports Tips og Tricks

  Download vores E-bog med 16 hurtige Tips og Tricks helt gratis.

  Vores kunder siger

  “Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

  – Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

  “Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

  – Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

  “Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

  – Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

  Indhent et tilbud