Eksempler på kundecases

Cases 2018-04-04T15:55:26+00:00

Referencer

Her finder du et par kundecases, der indeholder reelle udtalelser vedr. udbytte af enten vores
konsulenttimer eller kurser. Få inspiration til hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

B. Schrøder

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

Danske Medier

“Kurset i Jet Reports var meget givende, og jeg har lært alle de regler og tricks man skal kunne for at anvende Jet Reports til daglig. Nu kan jeg selv udvikle rapporter, der automatiserer manuelle processer i foreningen.”

– Gert Højer Petersen, Administrationschef, Danske Medier

EjendomsInvest

“Efter Benchmark IT har lavet rapporter for os, er en stor del af vores arbejde blevet lettere. De har gjort det muligt for os langt hurtigere at få overblik over regnskaberne fra alle de 200 boligselskaber, vi administrerer.”

– Claus Dennig Jespersen, Økonomidirektør, EjendomsInvest

H+H International

“Benchmark ITs løsning med Jet Reports har effektiviseret vores daglige rapportering. Vi har fået mere kontrol over vores data, som nu er let og overskuelig at arbejde med.”

– Bjarne Pedersen, Vice President, Business Development & IR

Summerbird

”Benchmark IT´s hjælp med Jet Reports sparer mig på daglig basis meget tid. Jeg har nu let og hurtig adgang til data til udarbejdelse af både økologiregnskab og indkøb.”

– Simon Jørgensen, Indkøbsansvarlig, Summerbird

7N

“Underviserens glæde for pivottabeller var så vild at vi slet ikke kunne sidde stille på vores stole – vi anbefaler et pivottabelkursus til alle der ikke har tid til at vente bagerst i bussen.”

– Tina, Pia, Cecilie og Nicoline, Økonomiafdelingen, 7N

aasted

“Aasted ApS valgte at bruge ExcelEksperten på grund af den faste lave pris, det gode undervisningsmateriale og deres professionelle undervisere.”

– Michael Daugaard, Værkfører, Aasted ApS

SOS International

“Underviserens glæde blandet med en imødekommende og pædagogisk undervisningsform var en rigtig god oplevelse – og jeg har lært rigtig meget.”

– Kamilla Gialitaki, Senior Assistance Coordinator, Operations Travel

CSC

“Arbejdet med Excel på kurset har betydet, at medarbejderne er blevet mere effektive i deres daglige arbejde. Medarbejderne er rigtig godt tilfredse med undervisningen – og vi har fortsat medarbejdere, der efterspørger kurset.”

– Melanie Chambers, Nordic Training Coordinator, CSC

Høreforeningen

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Sparinvest A/S

“Vi har været meget tilfredse med forløbet og samarbejdet med ExcelEksperten!”

– Lars Højberg, IT-ansvarlig, Sparinvest A/S