Benchmark IT

Skræddersyet Excel-kursus

Sammensæt jeres eget Excel-kursus

Lars Hammersholt - Underviser
Videregående Excel kursus

Sammensæt jeres eget Excel-kursus

Har I brug for en målrettet opgradering af jeres Excel-kompetencer, er et skræddersyet Excel-kursus, det helt rigtige for jer. Vi har stor erfaring med at sammensætte kurser som adresserer de enkelte organisationer, afdelinger og brugeres Excel behov og vi har selvfølgelig manual og opgaver til alle emner.

Sådan underviser vi

På et skræddersyet Excel-kursus fokuserer vi på praktisk læring. Der er praktiske øvelser til alle emner, så vi sikrer, at du får øvet alt det, der bliver gennemgået. På kurset får du en omfattende Excel-kursus manual, som du kan bruge efter kurset.

Vi har rigtig gode faciliteterne til at holde et super kursus hos os i København. Det eneste du skal have med, er din egen computer. Vi kan selvfølgelig også holde kurset hos jer. Prisen er den samme.

Alt det får du

Udvalgte emner til dit skræddersyede Excel kursus

Det får I på et Skræddersyet Excel-kursus

Fast Pris 8.995 kr. før moms

Hvem er jeg?

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Jet Reports, Dataanalyse og undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel og Jet Reports rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud