Benchmark IT

2 dages Videregående Excel-kursus

Videre med Excel

Lars Hammersholt - Underviser
Videregående Excel kursus

Kom videre med et Videregående Excel-kursus

Har I gode Excel-kundskaber eller har I allerede gennemgået vores grundlæggende Excel-kursus og vil videre med Excel, så er vores videregående Excel-kursus det helt rigtige for jer. På dette kursus, beskæftiger vi os med, nogle af de mest populære Excel-emner. For eksempel, pivottabeller, funktioner som for eksempel HVIS og LOPSLAG og meget mere.

Alt det får du

Kursus indhold

Det får I på Videregående Excel-kursus

Fast Pris 17.995 kr. før moms

Hvem er jeg?

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Jet Reports, Dataanalyse og undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel og Jet Reports rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud