Benchmark IT

Jet Reports – 2 dages kursus

Kom i gang med Jet Reports

Lars Hammersholt - Underviser
Jet Reports – 2 dages kursus

Bliv bedre til Jet Reports

Tag et Jet Kursus og lær at lave stærke og informative rapporter. Hvad enten du har arbejdet med Jet Reports før eller er helt grøn, vil et Jet Reports kursus, hurtigt få dig i gang med at lave rapporter.

Kurset vil sætte dig i stand til at lave brugbare og informative rapporter med alle data fra jeres system.

Alt det får du

Jet Reports Kursus indeholder

Det får I

Fast Pris 17.995 kr. før moms

Vi arbejder med

Sådan foregår et Jet Reports Kursus

Undervisningen er fokuseret på praktisk læring. Du følger med i undervisningen på din egen computer og laver praktiske øvelser med jeres egne data. Der er praktiske øvelser til alle emner, så vi sikrer, at du får øvet alt det, der bliver gennemgået. På kurset får du en omfattende Jet Reports-manual, som du kan bruge efter kurset.

Kurset kan holdes hos os eller hos jer. Det er op til jer. Prisen er den samme.

Vi arbejder med

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Jet Reports, Dataanalyse og undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel og Jet Reports rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud