Benchmark IT

Fuld Business Intelligence til NAV, AX og DYN 365 med Jet Analytics

Jet Analytics er den fulde Business Intelligence-løsning. Du får adgang til alle informationer på tværs af afdelinger og systemer med Data Warehouse, avancerede kuber og fuld integration til Microsoft Power BI

Vi arbejder med

Fuldt overblik over jeres data med Jet Analytics

Analytics virker med alle systemer. Alle data fra alle jeres systemer bliver samlet i én data-model. Alle informationen bliver bundet sammen og struktureres, så de skaber et klart og overskueligt billede af organisationen.

Da alle data er til rådighed, kan du dykke helt ned i de mindste detaljer og finde svar alle spørgsmål. Ligger svarene i jeres data, kan du finde det her.

PowerBi

Gør data visuelle med Power BI og Jet Analytics

Analytics er fuldt integreret med Microsoft Power BI. Power BI er markedets bedste Dashboard KPI system.

Hvis i bruger Microsoft Navision eller Axapta får I endda 9 færdige Power BI dashboards med i købet.

Jet reports

Få Jet Reports med i købet

Der følger en fuld Jet Reports licens med i købet. Jet Reports er et Excel-add-on, som gør at du kan arbejde med alle dine data og informationer direkte i Excel. Data bliver trukket ind i Excel, hvor du kan bruge alle Excels funktioner og værktøjer til at lave alle de rapporter du har brug for. Det virker med alle systemer og databasetyper og kræver ingen specielle installationer, så det er lige til at går til.

Køb fra

69.975,-

Leje pr. måned (fra)

4.710,-

Leje pr. år (fra)

37.776,-

Vi arbejder med

Fuld Business Intelligence med Jet Analytics

Jet Analytics er den fulde Business Intelligence-løsning komplet med Data Warehouse og data-kuber. Med Jet Analytics får du, alt det som Jet Reports kan plus et fuldt kube- og data warehouse- system.

Hvis du bruger Navision, Axapta eller DYN 365 følger der endda færdige data-kuber med til alle områder,

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud