Benchmark IT

Hvem er Benchmark IT

Benchmark IT

Om mig

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Dataanalyse og Excel-undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger rapportering og Business Intelligence i det daglige arbejde.

Jet Reports og Excel

Hvad kan vi

Hos Benchmark IT stræber vi efter at give vores kunder overblik over deres virksomhed og indblik i essentielle processer og nøgletal. Vi servicerer kunder i hele landet med konsulentbistand og kurser i Jet Reports, Power Pivot, Power BI og Excel.

Vi har masser af erfaring med rapportering og Business Intelligence fra en lang række organisationer og brancher. Vi har prøvet at stå på begge sider af bordet, både som interne og eksterne konsulenter. Dette giver os en unik indsigt i mulighederne med rapportering og Business Intelligence.

Benchmark IT’s arbejde i tal

Persondata

Benchmark IT ApS opbevarer så få personlige oplysninger som muligt.

Ansattes oplysninger
Ansattes oplysninger inkluderer udelukkende oplysninger, der ved lov er pålagt os at opbevare, herunder

 • Navn
 • CPR-nr.
 • Løn og skatteoplysninger – der er nødvendigt for at kunne udbetale korrekt løn
 • Adresse


Disse oplysninger opbevares digitalt og i papirform hos virksomhedens bogholder samt virksomhedens ejer. Digitalt opbevares oplysningerne under beskyttelse af adgangskode. I papirform opbevares oplysningerne et aflåst sted.

Kunders, leverandører og samarbejdspartneres oplysninger
Vi opbevarer udelukkende oplysninger om kunder, leverandører og samarbejdspartnere, der er nødvendige for at kunne yde den bedst mulige service. Personfølsomme oplysninger, der ikke er af relevans for vores daglige arbejde, vil altså ikke blive opbevaret.

Oplysninger kan omfatte

 • Navn
 • Stilling
 • Arbejdsplads
 • Arbejdsmail
 • Arbejdstelefonnummer
 • Link til LinkedIn-konto
 • Noter fra møder og/eller anden kommunikation der vurderes væsentlig for at kunne yde den bedst mulige service.

 

Oplysninger af særlig følsom karakter, eksempelvis CPR-nr., bank- eller skatteoplysninger, vil aldrig blive opbevaret. E-mails eller dokumenter indeholdende disse oplysninger vil omgående blive slettet eller destrueret på forsvarlig vis.

Alle oplysninger opbevares på forsvarlig vis i systemer med adgangskode og fuld sporbarhed af, hvem der har indtastet eller ændret oplysninger.
Skulle du ønske, at vi sletter vores oplysninger om dig, kan dette ske ved at kontakte os på e-mail: info@benchmarkit.dk

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud