Om os

Hos Benchmark IT stræber vi efter at give vores kunder overblik over deres virksomhed og indblik i essentielle processer og nøgletal. Vi servicerer kunder i hele landet med konsulentbistand og kurser i hhv. Jet Reports, Power Pivot, Power BI, Microsoft Dynamics NAV (Navision) og Excel.

Vi kender forretningen. Alle vores konsulenter er rige på erfaring inden for IT og Business Intelligence-rapportering – både som IT-konsulenter og fra forretningsperspektivet. Vi har blandede erfaringer med at stå på begge sider af bordet, når nye IT-projekter skal søsættes. Dette giver os en unik indsigt i mulighederne med Business Intelligence-rapportering, og i hvordan det bedst muligt anvendes til at optimere og effektivisere virksomheders arbejdsgange.

Gennemtænkt kvalitet er nøgleordet

Siden 2002 har vi arbejdet med økonomistyringssystemer og rapportering – både som eksterne IT-konsulenter og fra det interne forretningsperspektiv. Vi har en dyb indsigt i de forskellige forretningsprocesser på tværs af brancher.

Vi har arbejdet som konsulenter og som slutbrugere, hvilket giver os stor forståelse for de forskellige faser. Dette giver os en enestående indsigt i mulighederne med Business Intelligence-rapportering, og i hvordan det bedst muligt anvendes til at optimere og effektivisere en virksomheds arbejdsgange.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at datagrundlaget er fyldestgørende, og hvorledes virksomhedens ERP-system skal udbygges for, at kunne danne grundlaget for stærke rapporter med substans.

Benchmark IT’s arbejde i tal

  • Over 600 aktive brugere der hver dag sparer mandetimer, og får større overblik over forretningsessentiel data.
  • Underleverandør til 15 forskellige ERP-konsulenthuse. 
  • Vores konsulenter har siden 2002 arbejdet som interne og eksterne konsulenter på 4 kontinenter.
  • Vi supporterer alle størrelser af virksomheder – fra enkeltmands- til C20-virksomheder.