Benchmark IT

2 dages Grundlæggende Excel-kursus

I gang med Excel

Lars Hammersholt - Underviser
I gang med Excel

Kom igang med Excel med Grundlæggende Excel-kursus

Har I ingen eller kun ganske få Excel-kundskaber, så er Grundlæggende Excel-kursus det perfekte kursus for jer. Hvis I har brug for at få udfordre jeres Excel-viden eller repeteret Excel fra bunden af, kan I også få rigtig meget ud af kurset.

Sådan underviser vi

Vi underviser med fokus på praktisk læring med masser af opgaver. I får en manual med gennemgang og opgaver til alle emner og områder i Grundlæggende Excel.

Kurset kan foregå hos jer eller hos os i København. Prisen er den samme.

Alt det får du

Grundlæggende Excel-kursus indhold

Det får I

Fast Pris 17.995 kr. før moms

Vi arbejder med

Om underviseren

Lars Hammersholt er cand.merc.IB – MSc in International Business fra CBS og har siden 2002 arbejdet med Økonomisystemer, Excel-rapportering, Dataanalyse og Excel-undervisning i 22 lande på 4 kontinenter. Han har en indgående forståelse for, hvordan virksomheder bruger Excel i rapportering og i det daglige arbejde. Udover at undervise i Excel driver han Benchmark IT, som leverer avancerede Excel rapporteringsløsninger til en lang række virksomheder.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud