Let og hurtig adgang til data

Summerbird omlagde tilbage i 2014 sin chokoladeproduktion fra konventionel til 100 % økologisk. Det var vigtigt for dem at have et let og struktureret værktøj til at holde styr på økologiregnskabet.

Benchmark IT udarbejdede derfor et værktøj via Jet Reports, der automatiserede dataudtrækningen, således at dataet blev lettilgængelig og regnskabsprocessen effektiviseret.

I dag er dét dog kun en brøkdel af, hvad de ellers anvender Jet Reports til.

”Benchmark IT´s hjælp med Jet Reports sparer mig på daglig basis meget tid. Jeg har nu let og hurtig adgang til data til udarbejdelse af både økologiregnskab og indkøb.”

– Simon Jørgensen, Indkøbsansvarlig, Summerbird

Minimeret svind og mere lagerplads

Benchmark IT har siden 2014 løbende lavet rapporter via Jet Reports for Summerbird. Heriblandt en rapport, der på baggrund af de varer, som de har planlagt at producere, kan forudsige, hvilke, hvor mange og hvornår de skal købe ingredienser hjem.

Denne bruger Simon Jørgensen til at målrette sine indkøb med.

” Jeg har kunnet målrette mine indkøb og sparet tid fordi, jeg har fået et mere præcist udtryk for, hvilke varer vi kommer til at skulle bruge for at tilfredsstille salget. Det resulterer i minimeret svind, at vi undgår unødvendig lagerbinding og at vi aldrig mangler de varer, vi skal bruge.”

– Simon Jørgensen, Indkøbsansvarlig, Summerbird

Et bedre overblik med Jet Reports

Simon Jørgensen bruger også Jet Reports på daglig basis til at sikre et fortsat overblik over virksomhedens forbrug af råvarer.

”Det letter min arbejdsbyrde fantastisk meget, at jeg lynhurtigt kan give et præcist svar, når jeg løbende bliver spurgt ind til vores forbrug af de enkelte råvarer.”

– Simon Jørgensen, Indkøbsansvarlig, Summerbird

Om Summerbird

Summerbird er en af Danmarks største chokoladeproducenter – kendt for at lave kvalitetschokolade. De har siden 1988 kæmpet sig op på toppen af det skandinaviske chokolademarked.