Benchmark IT

Power BI

KPI Dashboards fra Microsoft

Vi arbejder med

Markedets bedste KPI Dashboards

Microsoft Power BI er markedets bedste KPI/dashboard løsning. Du får det visuelle overblik over din data, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Det har alle de diagrammer, figurer og visualisering, du kunne ønske dig. Du kan få dit eget personlige dashboard, som du vil have det og holde dig opdateret om din virksomheds sundhed hvor som helst, når om helst.

PowerBi

Nøgleklar Power BI med Navision, Axapta og DYN 365

Med Jet Analytics få du en nøgleklar løsning med Power BI kube og dashboard løsning til alle områder af Microsoft Navision, Axapta og Dynamics 365. Jet Analytics indeholder færdige datamodeller/kuber til alle hovedområder af Navision, Axapta og Dynamics 365, så du kan komme i gang med det samme.
Power BI

Vi hjælper dig i gang

Hvad enten du vil lave dine egne Dashboards eller vi skal hjælpe dig med det, kan Benchmark IT få dig igang.

Vi hjælper dig med at bygge data-modellerne op, så de både indeholder de helt rigtige informationer og samtidig er robuste og fremtidssikrede.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud