Gratis Jet Reports Tips og Tricks E-bog

Jet Reports er et fantastisk rapporteringsværktøj integreret i Excel. De fleste af os bruger nok kun en brøkdel af de muligheder,  Jet Reports og Excel tilbyder. Denne guide giver dig mulighed for at benytte samspillet mellem Jet Reports og Excel i højere grad, og dermed optimere din anvendelse.

I Benchmark IT anvender vi dagligt Jet Reports og Excel. Vi ser mange, både gode og mindre gode, måder at bygge rapporter på. Vi bruger selv mange forskellige tricks til at få Jet Reports og Excel til at arbejde for os, så alt kører automatisk med høj performance, og så vi får det resultat, vi ønsker. Denne guide indeholder netop disse tricks, der, hvis lært og taget til sig, vil effektivisere dit daglige arbejde, således at du undgår spildte kræfter, der i stedet kunne kunne have været brugt andetsteds i en travl hverdag.

Hvem henvender bogen sig til?

Måske kender du nogle af de tips og tricks, guiden indeholder, men så bliver du blot bekræftet i, at du gør det rigtige.

E-bogen ”Jet Reports Tips og Tricks” henvender sig til personer, der har begrænsede Jet Reports-kundskaber. Tillige kan personer, der ønsker at “udfordre” deres Jet Reports-viden, og som ønsker at sikre sig, at de har lært alle elementerne ordentligt fra bunden, have fordel af at gennemgå bogen.

E-bog (Gratis)
Jet Reports Tips & Tricks

Download