Tips og Tricks

Tips og Tricks 2018-04-11T14:04:09+00:00

Månedens tips og tricks

Tilmeld dig vores månedsmail med gratis Excel- og Jet Reports-tips, der med garanti kommer til at gøre dit daglige arbejde lettere.

Tips og Tricks E-bog

Jet Reports er et fantastisk rapporteringsværktøj integreret i Excel. De fleste af os bruger nok kun en brøkdel af de muligheder og værktøjer, som Jet Reports og Excel tilbyder. Med disse Tips og Tricks-guides giver dig mulighed for at udnytte samspillet mellem Jet Reports og Excel i en højere grad – og hiver dermed din effektivitet op på det næste niveau.

I Benchmark IT bruger vi dagligt Jet Reports og Excel. Vi ser mange, både gode og mindre gode, måder at bygge rapporter på. Vi bruger selv mange forskellige tricks til at få Jet Reports til at arbejde for os, så alt kører automatisk med høj performance, og så vi får det resultat, som vi ønsker. Vi benytter os både af Excel- og Jet Reports-tricks, da disse to programmer går hånd i hånd – hvorfor disse Tips og Tricks-guides indeholder begge dele.
Vi uddyber i nedenstående nogle af de tricks, vi i Benchmarkt IT avender dagligt, og som vil effektivisere dit daglige arbejde, så du undgår en masse spildte kræfter, der kunne have været placeret andetsteds i en travl hverdag.

Måske kender du nogle af de tips og tricks, guiden indeholder, men så bliver du blot bekræftet i, at du gør det rigtige.

E-bogen ”Tips og tricks” henvender sig hovedsageligt til personer, der har begrænset Jet Reports-kundskaber. Tillige kan personer , der ønsker at “udfordre” deres Jet Reports-viden, og som ønsker at sikre sig, at de har lært alle tingene ordentligt fra bunden, have fordel af at læse bogen.
De vejledende videoer uploades regelmæssigt på denne video – og ligeledes på alle vores sociale platforme såsom Facebook, LinkedIn og YouTube.

Jet Reports

Jet Reports-tabeldesigner:
Simpelt udtræk fra Dynamics NAV Navision

Jet Reports-browser:
Hurtig liste med data fra Dynamics NAV Navision

Jet Reports: Rapportfilter-pop up