Benchmark IT

Jet Budgets

Få styr på Navision og DYN 365 BC budgetterne

Vi arbejder med

En helt ny budgetterings-oplevelse med Jet Budgets

Struktureret og kontrolleret budgettering designet til små og mellemstore virksomheder.
Frigør dine ressourcer fra en besværlig dataindsamling og giv dem i stedet budgetter, som er tilpasset og nemme at følge op på. Slip helt af med kompliceret og unødvendig funktionalitet, der ofte findes i dyre Corporate Performance Management (CPM) værktøjer. Vi giver dig hurtig og enkel budgettering.

Jet Budgets

Er din nuværende budgetteringsproces er besværlig og tidskrævende?

Strømlign budgetteringen

De fleste budgetteringssystemer gør budgetterings-processen tung og tidskrævende. Virksomheder bruger uger og måneder og værdifulde ressourcer på en proces som er unødvendigt besværligt. Det gør Jet Budgets op med. Alt det unødvendige er skrallet væk. Der er fokus på budgetteringen.

Bevar kontrollen og styrk samarbejdet

Spar tid, bevar overblikket og minimer risikoen for fejl. Jet Budget gør det nemt og enkelt at samarbejde med kollegerne om at lægge budgetterne. De enkelte medarbejdere får en fast budgetramme for deres eget område og en deadline. Du bevarer kontrollen.

Ingen kompliceret software

Alt arbejdet foregår i web browser og Excel fuldstændigt integreret med Navision. Systemet er 100% integreret med Dynamics Navision. Det betyder at du kan sarte budgetteringen med informationer fra NAV bearbejde dem i Jet Budgets og Excel. Når budgettet er færdigt, importeres det ind i Navision. Nemt og enkelt

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud