Benchmark IT

INDSÆT DEN SAMME DATA I FLERE CELLER SAMTIDIG

Tips & Tricks

Indsæt den samme data i flere celler samtidig

Hvis du har behov for at indsætte den samme data i flere celler samtidig, er der en simpel måde at gøre dette på, der er langt hurtigere og mere praktisk end copy/paste. Først markerer du alle cellerne, den givne data skal indsættes i (marker hver individuel celle med Ctrl + klik).

Herefter indsættes dataet i den sidstmarkerede celle ved at trykke Ctrl + Enter, hvormed dataet fremkommer i alle de markerede celler.

Vores kunder siger

“Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at Jet Reports løste en masse praktiske problemer. Med Jet Reports opretter man en statisk forbindelse mellem Excel og sit økonomisystem. Det er en kæmpe fordel.”

– Niels Bredal, CFO, Peter Meyer A/S

“Vi syntes, det var meget dyrt, hver gang vi skulle have opstillet en rapport i vores økonomisystem. Nu sparer Jet Reports os 45-60 tusind kroner på design af diverse rapporter.”

– Henrik V. Nielsen, Økonomichef, B. Schrøder

“Her på sekretariatet går der dog længere tid i mellem, at vi skal bruge nogle mere specifikke datasæt, og derfor er det nemmere at ringe til Benchmark IT og få sammensat lige den rapport, vi har brug for, end at lave det selv.”

– Dorte Hansen, Medlemsansvarlig, Høreforeningen

Indhent et tilbud