Konsulenthjælp til professionelle, fleksible og effektive rapporter

Vil du udnytte Jet Reports’ fulde potentiale? Bruger din virksomheden allerede Jet Reports, men kniber det med at anvende værktøjet i dets optimale forstand  enten på grund af manglende tid, eller manglende interne kompetencer? Er du interesseret i at danne et visuelt overblik over din virksomhedsdata med Power BI, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig?

Hos Benchmark IT hjælper vi din virksomhed til opnå større overblik over forretningens vigtige data, så det bliver muligt at træffe de korrekte og vigtige beslutninger. En firkløver af kompetencer i Jet Reports, Power BI, Excel og en bred vifte af forretningssystemer er nøglen til vores succes med at skabe effektive business intelligence-løsninger for vores mere end 100 aktive kunder i Danmark.

Spilder du tid på manuelt at taste data ind eller copy-paste fra én database til en anden, kan vi hjælpe dig med at gøre processen enkel, automatisk og ikke mindst hurtig.

Vi er Jet Reports-certificerede

Vores konsulenter er certificerede i Jet Reports, Power BI, Excel og diverse forretnings- og databasesystemer. Det er derfor, du udelukkende finder dedikerede Jet Reports- og Power BI-eksperter hos os.  Alle vores konsulenter har årelang erfaring med undervisning, udvikling og implementering af både Jet Reports, Power BI og diverse andre anderkendte forretningssystemer.

Konsulenthjælp, support og kurser

Vi tilbyder både konsulenthjælp, support og kurser til dig, der vil optimere din brug af Jet Reports, eller som ønsker at få opsat skræddersyede, tidsbesparende rapporter og dashboards af vores eksperter.

Få blandt andet hjælp til at

Reducere manuelle arbejdsgange

Opnå større overblik over data

Udvikle databaser, analyser og rapporter

Implementere og vedligeholde Jet Reports

Løse konkrete problemstillinger

Optimere dine medarbejderes kompetencer

Samme faste pris på begge sider af Storebælt

Vi servicerer virksomheder og organisationer i hele landet, så for os er det en selvfølge, at du får samme pris og service – uanset om din virksomhed har base i København, Aalborg eller andetsteds. Derfor har vi en fast dagspris UDEN ekstra udgifter til hverken transport, overnatning eller forplejning.

Kontakt
Læs mere om vores mission