LÆR AT LAVE FLOTTE JET REPORTS-RAPPORTER

Tag et Jet Reports-kursus og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller. Vi starter fra bunden, og du får med Jet Reports-kurset en grundig, praktiskorienteret indføring, der gør dig i stand til at arbejde dynamisk og visuelt med dataudtræk fra Microsoft Dynamics Navision.

Kurset i sin helhed består af to separate 1-dagskurser, hhv. et grundlæggende og et udvidet kursus. Dermed er det efter behov muligt at booke kurserne enkeltvis eller samlet – alt efter om du har styr på det basale, eller om den fulde pakke med introduktion ønskes.

Gennem hele undervisningsforløbet er der integreret praktiske øvelser, der sikrer, at deltagerne konsekvent får øvet det stof, der bliver gennemgået. Deltagerne følger undervisningen på egen computer (eller en computer lånt af os) og udfører løbende de relevante, spændende og lærerige praktiske øvelser. Det udleverede kursusmateriale er engelsksproget, men vores undervisning og gennemgang er naturligvis på dansk.
Vi underviser altid i den nyeste version af Jet Reports og Excel, men det er intet problem at følge med, hvis du arbejder i ældre versioner fra og med 2007-versionen.

Hyggelige lokaler og god mad

Hyggelige lokaler og god mad – sikrer en god stemning og et optimalt læringsmiljø.

SÅDAN FOREGÅR ET JET REPORTS-KURSUS

Gennem hele undervisningsforløbet er der integreret praktiske øvelser, der sikrer, at deltagerne konsekvent får øvet det stof, der bliver gennemgået. Deltagerne følger undervisningen på egen computer (eller en computer lånt af os) og udfører løbende de relevante, spændende og lærerige praktiske øvelser. Undervisningen foregår i små hold af max 8 deltagere, således at der er tid og mulighed for, at deltagerne kan stille spørgsmål og få individuel hjælp til øvelserne.
Vi underviser altid i den nyeste version af Jet Reports og Excel, men det er intet problem at følge med, hvis du arbejder i ældre versioner fra og med 2007-versionen.

Kurset er både for dig, der har erfaring med Jet Reports og ønsker en grundigere forståelse af dets funktioner, og dig, der aldrig har arbejdet med værktøjet før. For at deltage på kurset kræver det dog, at du har erfaring med Excel og Navision på almindeligt brugerniveau.

Mangler du en grundlæggende forståelse af Excel, kan vi anbefale dig at starte med vores indføringskursus til Excel.

Book begge kurser samlet til kun kr. 7.995,- ekskl. moms. Spar kr. 1.990!

PÅ JET REPORTS-KURSERNE GENNEMGÅS BL.A. FØLGENDE PUNKTER

Grundlæggende kursus:

 • Introduktion (åbning af program, sprogindstillinger, generelle indstillinger)
 • Browseren (brug af browser, datasøgning, favoritmarkering)
 • Table builder (rapporter med data fra flere tabeller, pivottabeller, diagramformatering og -redigering)
 • Basis for NL-funktionen (sumfunktion, “look up”-funktion)

Kurset er for nybegyndere og let øvede brugere af Jet Reports. Vi starter fra bunden med en generel introduktion til Jet Reports, hvorefter vi går i dybden med de to mest effektive rapportbygningsværktøjer i Jet Reports – nemlig browseren og tabelbyggeren.

Udvidet kursus:

 • Simpel NL-funktion (generel information, rækkefunktion, arkfunktion, kolonnefunktion)
 • Udvidet NL-funktion (viderebygning af den simple funktion med flere niveauer)
 • GL-funktion (viderebygning på NL-funktionen; udtræk af finanstal, udtræk af budgettal)

Kurset er for øvede brugere af Jet Reports. Hvis du har gennemført vores grundlæggende Jet Reports-kursus, er det oplagt at fortsætte med dette. Vi fokuserer på funktionerne: NL, NF, NP og GL og lærer, hvordan man producerer kraftfulde og informative rapporter med Navision-data.

FÅ KURSET SOM VIRKSOMHEDSKURSUS

Du kan også booke os til et skræddersyet virksomhedskursus i din virksomhed. Vi tager ud til jer med et kursus tilrettelagt efter de rapporteringsbehov, I har. De praktiske øvelser i kurset vil tage udgangspunkt i din virksomheds egne rapporter. Kurset varer mellem 1-2 dage afhængigt af jeres virksomheds behov og fås for kun kr. 11.995,- pr. dag ekskl. moms.

Kontakt os og hør mere

PRAKTISK INFORMATION

 • Pris pr. separat kursus: Kr. 4.995,- ekskl. moms

 • Pris pr. samlet kursuspakke: Kr. 7.995,- ekskl. moms

 • Varighed: 1 eller 2 dage (efter valgt kususpakke)

 • Tidspunkt: Kl. 9-16

 • Sted: Rådhuspladsen 16, 1550 København V

 • Forplejning: Fuld forplejning inkluderet

 • Kursusmaterialer: Omfattende manual samt praktiske øvelser om alle emner

 • Medbring: Egen computer (eller lån evt. en af os)

 • Hold: Små hold på max 6 deltagere

Se kursusdatoer