FÅ HJÆLP TIL JET REPORTS

Jet Reports-konsulent 2018-04-04T14:37:42+00:00

Få hjælp til at lave professionelle, fleksible og effektive rapporter

Vil du udnytte Jet Reports’ fulde potentiale? Bruger din virksomheden allerede JetReports, men kniber det med at anvende værktøjet i dets optimale forstand  enten på grund af manglende tid, eller manglende interne kompetencer?

Hos Benchmark IT hjælper vi din virksomhed til opnå større overblik over forretningens vigtige data, så det bliver muligt at træffe de korrekte og vigtige beslutninger. En trekløver af kompetencer i Jet Reports, Excel og en bred vifte af forretningssystemer er nøglen til vores succes med at skabe effektive business intelligence-løsninger for vores mere end 100 aktive kunder i Danmark.

Spilder du tid på manuelt at taste data ind eller copy-paste fra én database til en anden, kan vi hjælpe dig med at gøre processen enkel, automatisk og ikke mindst hurtig.

Vi er Jet Reports-certificerede

Vores konsulenter er certificerede i Jet Reports, Excel og diverse forretnings- og databasesystemer. Det er derfor, du udelukkende finder dedikerede Jet Reports eksperter hos os.  Alle vores konsulenter er certificerede og har årelang erfaring med undervisning, udvikling og implementering af både Jet Reports og diverse andre anderkendte forretningssystemer.

Konsulenthjælp, support og kurser

Vi tilbyder både konsulenthjælp, support og kurser til dig, der vil optimere din brug af Jet Reports, eller som ønsker at få opsat skræddersyede, tidsbesparende rapporter og dashboards af vores eksperter.

Få blandt andet hjælp til at

Reducere manuelle arbejdsgange

Opnå større overblik over data

Udvikle databaser, analyser og rapporter

Implementere og vedligeholde Jet Reports

Løse konkrete problemstillinger

Optimere dine medarbejderes kompetencer

Samme faste pris på begge sider af Storebælt

Vi servicerer virksomheder og organisationer i hele landet, så for os er det en selvfølge, at du får samme pris og service – uanset om din virksomhed har base i København, Aalborg eller andetsteds. Derfor har vi en fast dagspris UDEN ekstra udgifter til hverken transport, overnatning eller forplejning.

Kontakt
Læs mere om vores mission