Gratis Business Intelligence til Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Jet Express er Jet Reports’ gratis rapporteringsværktøj, der er integreret i Excel og Microsoft Dynamics NAV (Navision). Med Jet Express kan man udtrække finans- og budgetposter samt lave simple tabeludtræk med alle data i Microsoft Dynamics NAV. Sammen med Excels pivottabel og diagramfunktioner kan du lave informative Excel-rapporter, der skaber overblik over virksomhedens situation. Det gør Jet Express til et af de bedste gratis Microsoft Dynamics NAV rapporteringsværktøjer på markedet.

Kontakt os hvis du skal have hjælp til installation, eller hvis vi skal give dig en gratis og uforpligtende introduktion.

Prøv også den fulde Jet Reports-løsning til Excel, ”Jet Professional” helt gratis i en måned. Vi hjælper dig med installationen og giver en times gratis demonstration af Jet Professional. Jet Professional passer til alle ERP-systemer og -databaser. Find det her

Prøv også Jet Enterprise, som er Jet Reports’ Cube-løsning med fuld data warehouse, Cube-administration og Jet Professional i ét helt gratis i en måned. Vi hjælper dig med installationen og giver en times gratis demonstration. Find det her.

.
Virker med

  • Microsoft Dynamics NAV (Navision)

  • Microsoft Dynamics GP (Great Plains)

Download Jet Express

Få hjælp til Jet Express?