Grundig oversigt over salg og produktion

H+H International afsluttede i 2013 implementering af et nyt ERP-system, hvor det primære fokus var at få transaktionsdelen på plads. Derfor manglede der et let og effektivt rapporteringsredskab til at skabe overblik over salg og produktion.

”Benchmark IT’s løsning med Jet Reports har effektiviseret vores daglige rapportering. Vi har fået mere kontrol over vores data, som nu er let og overskuelig at arbejde med.”

– Bjarne Pedersen, Vice President, Business Development & IR, H+H International

Benchmark IT hjalp dem i gang med Jet Reports og har siden da opsat en række informative rapporter. Heriblandt automatiserede, indholdstunge rapporter, der hver morgen sendes til firmaets mange vigtige stakeholders verden over med en grundig oversigt over gårsdagens salgstal og andre KPI’er.

Rapporterne indeholder information, som ville være svær at udtrække og danne overblik over, uden Benchmark ITs hjælp med Jet Reports.

”Rapporterne giver os de relevante data, vi skal bruge, hvilket har givet os et langt bedre grundlag i forhold til de daglige beslutninger i firmaet. Når jeg sidder i toget på vej ind på kontoret, kan jeg eksempelvis lynhurtigt se, hvor meget vi har solgt dagen før i de forskellige lande. Dét betyder, at vi kan arbejde meget mere proaktivt med vores data. ”

– Bjarne Pedersen, Vice President, Business Development & IR, H+H International

Løbende eksperthjælp og support

Selvom virksomheden har godt styr på rapporteringsværktøjet, får de fra tid til anden brug for ekstra support.

”Vi havde ikke opnået en ligeså optimal løsning med Jet Reports uden Benchmark IT som vores faste sparringspartnere. Når vi er stødt på problemer, har de mødt os med hurtig og løsningsorienteret support og fungeret som vores katalysator med deres ekspert-viden”

– Bjarne Pedersen, Vice President, Business Development & IR, H+H International

Om H+H International

H+H International er ledende leverandører i kvalitets-porebeton. Med deres 75-års erfaring i byggebranchen er de kendt for at være eksperter på området. H+H International har kunder i store dele af både Vest- og Østeuropa.